Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Vepřové palce z panenky jsou velmi křehké a jemné, svědčí jim krátká příprava. Po ugrilování je zalijeme voňavou marinádou ochucenou bylinkami a římským kmínem, chvíli necháme maso nasát chutě a poté se můžeme pustit do jídla.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,61 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala mě omáčka chimichurri , ovšem tam patří ještě fenyklová semínka a ta já nerada.
Omáčku (marinádu) lze použít i na hovězí steak.
Použila jsem pařížský pepř od Antonína.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2013 20:28
19. 10. 2013 17:14
19. 10. 2013 10:17
18. 10. 2013 08:43
17. 10. 2013 08:46
suslajda: Hani díky
17. 10. 2013 08:27
17. 10. 2013 08:18
16. 10. 2013 20:10
16. 10. 2013 20:04
16. 10. 2013 19:20
16. 10. 2013 17:33
16. 10. 2013 17:30
16. 10. 2013 17:30
16. 10. 2013 17:16
16. 10. 2013 17:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 19 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 19 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 4 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 21 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 31 minutami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 56 minutami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 1 hodinou
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 4 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 12 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 15 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křehounká vepřová panenka je delikátním masem. Poradíme, jak ji co nejlépe připravit
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinování masa na grilování vepřové palce na grilu palce recept vepřový palec marinovany vepřové palce z panenky grilování marinovane palce propichnuty prst recept z veprových palců na cm grilovane palce palce vepřová svíčková marinování červeného masa grilování palce vepřové palce top recepty recepty z vepřových palců na cm grilovane veprove palce top recepty vepřové palce pečený vepřovy palec vepřové palce recept vepřová palce z panenky pečené jak vypada veprovy palec
Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř mletý, olej, olej olivový, ocet balsamiko, římský kmín celý, chilli paprika čerstvá, pepř drcený, petrželka hladkolistá, tymián, sůl
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
22 názorů