Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi"
Suroviny
Porce: 8 - 9
Nutriční hodnoty
Energie | 20 335 kJ / 4 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,47 g |
Tuky | 383,60 g |
Vláknina | 41,94 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 9,67 g |
Sůl | 23,50 g |
Sacharidy | 146,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso obalené ve škrobové moučce nepouští šťávu a tak zůstane po úpravě křehké a šťavnaté. Inspiroval mě kdysi recept na "čínu" a teď to používám i u všech gulášů. Hlavně na to musí být nepřilnavá úprava hrnců, jinak se moučka připeče.
Vím, že je tu "segedínů" přehršel ale takhle je to zas trochu jinak.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2013 22:51
Já bydlím taky v pohraničí a recept mě nijak názvem neurazil, ukládám.
6. 11. 2013 22:46
spagetka: věřím Ti.
6. 11. 2013 21:59
Tom Beyk: co eintopf je vím, vím, ale i jak se to musí dělat, jelikož 20 let žiju s Němcem a i jsem žila s tchýňkou.Navíc se eintopfy dělají u nás v pohraničí desítky let. Fakt nemůžeš vše, co nacpeš do hrnce nazvat eintopfem. Vím o tom své, neukecáš mě. Jsou pravidla.
6. 11. 2013 21:36
spagetka: měl to být trochu úsměvný název, možná si to nepochopila. Nevím koho by se to mohlo dotknout.
Jinak eintopf je v překladu "jeden hrnec".
Jinak eintopf je v překladu "jeden hrnec".
6. 11. 2013 21:12
Tome, recept je dobrý, ale prosím odstraň "čili eintopfsegedin", takhle se to fakt nepoužívá a je to směšný. Někdo by se mohl cítit dotčen. Recept ale je - eintopfy mají svý pravidla, tvůj segedín je trochu mimo. Neznamená, že když všechno flákneš do hrnce, je to eintopf
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 5 minutami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 1 hodinou
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 3 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 4 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 7 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: příloha k segedínu segedín příloha gulas z jednoho hrnce proč řídne omáčka segedin z krkovice segedínský guláš z jednoho hrnce segedínský guláš v jednom hrnci segedín z hovězího masa segedín z trouby recepty z jednoho hrnce eintopf německy recept v nj segedin guláš v jednom hrnci segedín v troubě hovězí segedín guláš do jednoho hrnce segedín s česnekem příloha k segedýnu z jednoho hrnce proč řídne guláš
Suroviny: bůček, cibule, zelí kysané, špek, sádlo, bujón zeleninový, mléko plnotučné, mouka hladká, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř, moučka škrobová, česnek
Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0M4N
35 názorů