Pečený pangas v hermelínové peřině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,03 g |
Tuky | 89,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2013 16:26
Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
22. 12. 2013 16:15
Vážená Mgr. tejaja !
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
21. 12. 2013 18:53
spagetka:
21. 12. 2013 18:31
No to je taky pravda
21. 12. 2013 18:14
Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý
21. 12. 2013 18:13
Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené
21. 12. 2013 16:08
Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
Mgr. Terézia J.
Mgr. Terézia J.
21. 12. 2013 16:00
Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to
PhDr. spagetka
PhDr. spagetka
21. 12. 2013 15:54
Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !
21. 12. 2013 11:33
dobrý nápad -
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 23 minutami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 4 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pečeny pangasius ryba v perine pečený pangas babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video růžena brhelová pečeny pangas ryba pangast pečenÿ pangas a zdraví brhelová růžena pangas v perine pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny: pangasius, sýr hermelín, sůl, pepř, koření na ryby, vejce
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
10 názorů