Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2014 15:14
17. 8. 2014 14:22
15. 1. 2014 22:19
19. 12. 2012 15:47
4. 3. 2012 21:15
4. 3. 2012 19:01
15. 2. 2012 18:16
3. 1. 2012 19:50
25. 11. 2010 01:42
16. 10. 2010 13:27
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
23. 7. 2010 09:54
23. 7. 2010 09:48
16. 6. 2010 00:26
2. 6. 2010 07:17
7. 3. 2010 16:17
ďakujem za fantastický tip. máme to šťastie, že kupujeme domáce mlieko a na druhý deň z 2 l zozberáme aj 3-4 dcl smotany. keď som doteraz chcela máslo, tak som to robila pomocou domáceho robota a šľahača, ale toto je už naozaj bombový luxus, prasknúť to do pekárničky. nemáme tiež program na slížové cesto, ale skúsim klasiku na cesto a vypnem pred kysnutím. dám vedieť ako sa darilo. ešte raz veľmi pekne ďakujem. keď si predstavím domáce rohlíky a z domáceho mlieka varené klasika kakao, tak to už nič neprekoná tie raňajky.a trochu soli som dávala do smotany ešte pred šľahaním. máslo malo lepšiu chuť.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 9 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 13 minutami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 46 minutami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 2 hodinami
České kynuté buchty
Agata.recepty uvařila před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Agata.recepty uvařil před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Agata.recepty uvařil před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Další recepty
Tématické fráze: vyroba domaciho masla výroba másla jak vyrobit máslo výroba másla z domácího mléka výroba másla ze smetany domácí smetana jak se dělá máslo forma na máslo jak udělat máslo nekynuté langoše máselnice na výrobu másla formy na máslo jak vyrobit máslo z mléka jak se dělá domácí máslo prodej domácího másla máslo ze smetany máslo ze šlehačky jak si vyrobit máslo výroba másla z mléka máslo recept
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
22 názorů