Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2014 15:14
17. 8. 2014 14:22
15. 1. 2014 22:19
19. 12. 2012 15:47
4. 3. 2012 21:15
4. 3. 2012 19:01
15. 2. 2012 18:16
3. 1. 2012 19:50
25. 11. 2010 01:42
16. 10. 2010 13:27
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
23. 7. 2010 09:54
23. 7. 2010 09:48
16. 6. 2010 00:26
2. 6. 2010 07:17
7. 3. 2010 16:17
ďakujem za fantastický tip. máme to šťastie, že kupujeme domáce mlieko a na druhý deň z 2 l zozberáme aj 3-4 dcl smotany. keď som doteraz chcela máslo, tak som to robila pomocou domáceho robota a šľahača, ale toto je už naozaj bombový luxus, prasknúť to do pekárničky. nemáme tiež program na slížové cesto, ale skúsim klasiku na cesto a vypnem pred kysnutím. dám vedieť ako sa darilo. ešte raz veľmi pekne ďakujem. keď si predstavím domáce rohlíky a z domáceho mlieka varené klasika kakao, tak to už nič neprekoná tie raňajky.a trochu soli som dávala do smotany ešte pred šľahaním. máslo malo lepšiu chuť.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 45 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 14 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 10 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 14 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 17 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 17 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Další recepty
Tématické fráze: vyroba domaciho masla výroba másla jak vyrobit máslo výroba másla z domácího mléka výroba másla ze smetany domácí smetana jak se dělá máslo forma na máslo jak udělat máslo nekynuté langoše máselnice na výrobu másla formy na máslo jak vyrobit máslo z mléka jak se dělá domácí máslo prodej domácího másla máslo ze smetany máslo ze šlehačky jak si vyrobit máslo výroba másla z mléka máslo recept
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
22 názorů