Pecena zelenina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 577 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,56 g |
Tuky | 1,74 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 69,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Posledni dobou do jidel pouzivam jablecny, ci ryzovy ocet. Nejen, ze je zdravy, ale spolu se soli a cukrem vytvari smakojzni chut jidla, jako by sestou chut.
Je dobre ho pridavat do vyvaru, kde se vari kosti. Jeste pred varem, asi tak 2 polevkove lzice, protoze ma schopnost z kosti vytahnout co nejvetsi mnozstvi zelatiny. Vubec neovlyvni chut polevky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2014 19:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 7 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 8 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 10 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
Retro okénko: Knemix aneb směs na knedlíky v prášku stála 3,60 Kč a připravit se z ní daly třeba i sladké smaženky
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: pecena zelenina zeleninové recepty pečená zelenina na topinky zelenina jako přiloha recept zelenina jako přiloha recept
Suroviny: brambory, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, citron, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, ocet jablečný, cukr, olej
Pecena zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6jX
1 názor