Kančí na černém rybízu a brusinkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,09 g |
Tuky | 18,08 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kontrast kyselých brusinek a sladkých marmelád dodá masu zvláštní pikantní rozměr. Mít doma ještě na mrazáku čerstvý rybíz, zkusila bych raději z něj, ale všechen skončil v buchtách... marmeláda z něj má ale typickou příchuť, ne každý černý rybíz rád.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2014 11:56
18. 11. 2014 21:29
18. 11. 2014 20:57
18. 11. 2014 20:50
18. 11. 2014 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 5 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 9 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 31 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Další recepty
Tématické fráze: divočák na brusinkách kančí s rybízem divočák s rybíz.marmeládou recept na brusinkách kančí kližka sladke brusinky recepty online recepty kančí maso s na rybízu recepty kančí maso s na rybízu kančí na brusinkách kančí plec na brusinkách kančí maso s černým rybízem kančí maso recepty online pikantni rybiz k masu černý rybíz k masu recept brusinky z černého rybízu marmeláda z rybízu k masu syrové brusinky vepřové na černém ribízu maso na rybízu
Suroviny: maso kančí, cibule, brusinky, rybíz černý, brusinky, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, cukr, sůl, olej
Kančí na černém rybízu a brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVj6
5 názorů