Krémeš z medových plátů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2009 13:48
Mám recept na medové pláty takýto : 30 dag hladkej múky, 10 dag cukru, 1,5 lyžice rumu, 1 vajce, l žĺtok, 1 lyžica medu, 1,5 lyžičky sódy bikarbóny, 5 dag strúhaného masla . Zmiesiť, vyvaľkať na 2 pláty a upiecť.
22. 8. 2009 20:01
22. 8. 2009 19:51
22. 8. 2009 19:15
22. 8. 2009 16:07
22. 8. 2009 15:01
22. 8. 2009 11:24
22. 8. 2009 11:16
22. 8. 2009 11:15
Výbušná, určite nemáš recept od mamky - také rezy asi ako Marlenka, ocot, sóda do cesta...už staré mamy to piekli - asi 4 pláty medzitým vanilkový krém - kaša a maslo...
22. 8. 2009 10:57
22. 8. 2009 09:59
22. 8. 2009 09:01
22. 8. 2009 08:32
Povedala by som, že záleží na tých plátoch. Tie, čo som kúpola po mede aj chutia aj voňajú. A držia tvar.
22. 8. 2009 07:50
21. 8. 2009 23:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 7 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 20 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 7 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 10 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 10 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Brněnský točený dort jako z cukrárny. Podle receptu z 50. let od kuchařky Jozy Břízové se vám určitě povede
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Další recepty
Tématické fráze: kremes kremeše z medového těsta kremeš řezy recept na medove platy medové pláty kreméš z medového těsta medový zákusek řezy kremeše řezy kremeš kremeš recept kremeše kremež medove platy recept zákusek kremeš medové zákusky recepty kremes recept na kremeš kremeš na plech medové pláty recepty kremeš bez pečení
Suroviny: pláty medové, mléko, zlatý klas, cukr, cukr vanilkový, žloutek, tuk hera, šlehačka v prášku, mléko, čokoláda na vaření, tuk
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
42 názorů