Štrůdlík i pro méně zručné
Suroviny
Porce: 2 štrůdly
Nutriční hodnoty
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2009 11:13
24. 8. 2009 18:56
24. 8. 2009 17:04
24. 3. 2009 23:53
24. 3. 2009 23:47
24. 3. 2009 23:06
24. 3. 2009 22:54
24. 3. 2009 21:36
24. 3. 2009 21:36
24. 3. 2009 21:30
24. 3. 2009 21:29
24. 3. 2009 21:28
A Jani, ta první věta... Všichni to chápeme, ale skutečně to vypadá, jako by těsto bylo z pomazánkového těsta a dvou nastrouhaných kelímků...
24. 3. 2009 21:24
24. 3. 2009 20:43
24. 3. 2009 20:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 7 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl z pomazankového másla láďa hruška jablečný štrudl závin z pomazánkového másla od ládi hrušky jablečný štrůdl podle ládi hrušky cim pomazat strudl štrůdl od ládi hrušky motání štrůdlu jablkový závin ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla podle hrušky jablečný štrůdl ládi hrušky štrůdl z pomazankového másla hruška tátův štrůdl láďa hruška štrůdl z pomazánkového másla štrudl podle ládi hrušky těsto na štrudl z pomazánkového másla štrůdelník štrudl od hrušky strůdl z pomazánkového másla tátův štrůdl od ládi hrušky tátův štrůdl od ládi hrušky
Suroviny: pomazánkové máslo, rozinky, cukr skořice, jablko, cukr, máslo, mouka
Štrůdlík i pro méně zručné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjjy
61 názorů