Slavnostní okurková polévka s limetkovým olejem (studená)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 584 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 176,41 g |
Vláknina | 2,66 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirováno kuchařem Honzou z kulinárního studia Cocino Rivero, který ale polévku připravoval z výrobků Alpro.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2015 07:53
27. 5. 2015 15:30
27. 5. 2015 15:07
27. 5. 2015 14:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 10 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 9 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 12 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Další recepty
Tématické fráze: slavnostní polévky slavnostní polévka
Suroviny: okurka salátová, okurka čerstvá, smetana ke šlehání, mléko, kopr, kopr, limetka, olej olivový, sůl, pepř bílý, směs listových salátů
Slavnostní okurková polévka s limetkovým olejem (studená)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AxMB
4 názory