Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2015 17:34
10. 6. 2015 19:48
8. 6. 2015 16:52
8. 6. 2015 16:52
7. 6. 2015 21:22
7. 6. 2015 21:07
7. 6. 2015 18:01
7. 6. 2015 16:58
7. 6. 2015 16:53
7. 6. 2015 14:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: bageta s kachním masem játra na víně, provencálské koření kachní jatýrka vepřové maso na sečuanský zpusob kachní játra s bagetkou jatra v bagetce
Suroviny: játra kachní, koření provensálské, pepř sečuánský, protlak rajčatový, sůl, balsamico, omáčka worcesterová, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bageta
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
10 názorů