Pangasius ze Švédska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,50 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2009 11:11
Janičko,opravdu výborný recept.Moc nám všem chutnalo.Dávám bodík a dík za recept.Přihodila jsem jednu fotečku.
5. 6. 2009 11:14
Bibi,2 týždne mi nefungoval internet !!! Skoro som sa zbláznila,jak mi to tu chýbalo.Predvčerom kamarát konečne prišiel na to,čo tomu je a teraz sa nemôžem odtialto odtrhnúť,musím preštudovať všetko,čo som zameškala Idem variť Katuv šleh Pozdravujem obidve Janky
4. 6. 2009 18:27
Ivi, kde ses vzala,tak dlouho jsem tě tu neviděla, už jsem měla strach, že jsi nás opustila a ty nee-huráááá Fotka je pěkná
4. 6. 2009 18:10
Ivi, super fotka, díky!
4. 6. 2009 18:09
Dnes som robila podobný recept,takže pridávam fotku sem,bolo by zbytočné vkladať ho.Do omáčky som pridala lyžicu horčice a celé sa to robilo bez zeleniny.Inak rovnaké a bolo to výborné,prvý raz som jedla túto rybu a je naozaj najlepšia a bez kostí.
4. 6. 2009 16:19
Evi, to mi řekni, proč se nezaregistruješ a nedáš nám takový super receptík sama. Tady zapadne, myslím tvůj komentář a fakt by to mohla být dobrota. Je tady super a určitě bys byla přínosem.
4. 6. 2009 12:56
Pangas-výborná ryba,zkuste tohle:2 porce ryby osolené a sypané grilovacím kořením zaliju 2 vejci rozšlehanými s pivem,v sáčku rozdrtím česnekové brambůrky se strouhaným sýrem,zasypu a peču tak 2O minut.Přílohu si vybere každý podle chuti.
3. 4. 2009 23:18
Jani, rybka vypadá hodně dobře a zdravě . Jinak zjišťuju, že kolonka "oblíbené recepty" už u mě pomalu a jistě začíná ztrácet smysl, ukládám si snad všechno
1. 4. 2009 22:15
Verčo, pangasius je super. nemá žádné kosti a to je fajn. Jsou to dost veliké filety, větší, než klasické.
1. 4. 2009 20:52
bodíííkJani paráda. určitě vyzkouším, fotky máš moc pěkné
1. 4. 2009 18:32
Jani, ta omáčka je božííí Vyzkouším ji i na svém receptu. To zaslouží bodík
1. 4. 2009 17:52
Teda to vypadá dobře. Pangasia jsem ještě nikdy nejedla, ale už ho mám v mražáku a co nejdříve vyzkouším.
1. 4. 2009 16:44
Jiřko, jsou to 3 kusy pangasia, fakt!!! Možná to bylo půl kila, já nic nevážím, znáš mne, ne?
1. 4. 2009 16:43
no a já taky nepočkala a hned odpovídám! Ale nic se neděje, taky někdy jednám, jak splašená
1. 4. 2009 16:43
Janko,neuváděj nás v omyl,to přece není půl kil pangasia ,jinak dobrý,dělám podobně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 6 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty na kolik stupňů se peče ryba na kolik stupnu pect rybu ryba po švédsku pangasius na másle pangasius se sýrovou omáčkou na kolik péct rybu pangacius po švédsku jak dlouho péct pangasia jak dlouho péct rybu pangasius trouba pangasius s koprovou omáčkou pangasius v koprové omáčce pangas se sýrovou omáčkou výborný pangasius jak dlouho se peče pangas jak dlouho se peče ryba recept pangasius na masle pangasius výborný recept švédská koprová omáčka
Suroviny: pangasius, brambory, mrkev, pórek, smetana kysaná, pažitka, kopr, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, koření na ryby, kmín celý, sůl, pepř, máslo
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
33 názorů