Mille feuille
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1) Pokud se bojíte, že se vám moučník při krájení bude bortit, můžete si vrchní vrstvu upéct předem rozkrájenou a po naplnění a rozležení dokrojit. Na hlavní fotce je KAŽDÁ z vrstev předem nakrájená. Výsledný moučník je ale dost vysoký a hůře se konzumuje. Zase je ale efektnější. Tak si vyberte :D
2) Jako bonus můžete mezi vrstvy dát nějaké čerstvé ovoce, osvědčily se maliny, plátky jahod a pod.
Crema pasticcera zde: http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...
Listové těsto je nejlepší domácí: https://www.toprecepty.cz/recept/46804-listove-tes...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2016 09:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 56 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Peče celá země: Řezy mille feuille jsou vrcholnou disciplínou francouzské cukrařiny. Jak na ně?
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: mille feuille mille-feuille recept mille feuille millefeuille křehke řezy mille-feuille z listkoveko testa mille feuille recept mille-feuille recept mille foile mille feuilles recept řezy mille-feuilles muille feuile mille fouile sveskove pecky v polštář řezy mille-feuille jablečné mille-feuille millefeuile mille-feuille tarte tatin mille feuile muille fuille millefeuille recepty
Suroviny: těsto listové, cukr krystal, krém, smetana ke šlehání, maliny
Mille feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0GL
1 názor