Koprová omáčka
Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 39,60 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2021 20:07
14. 1. 2021 23:33
15. 10. 2020 15:22
19. 6. 2020 14:58
3. 6. 2020 08:08
4. 4. 2020 11:39
15. 2. 2020 20:12
22. 7. 2019 07:43
23. 5. 2018 15:02
18. 5. 2018 17:26
23. 10. 2017 14:48
6. 10. 2017 13:06
21. 6. 2017 22:41
18. 4. 2017 15:44
-a to jsem použila sušený kopr
12. 12. 2016 01:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 7 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 minutami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 17 minutami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 39 minutami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 1 hodinou
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr
Koprová omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg5V
137 názorů