Koprová omáčka
Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 39,60 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2016 12:17
22. 9. 2016 22:09
14. 9. 2016 22:13
13. 8. 2016 10:22
26. 7. 2016 09:20
22. 5. 2016 04:00
13. 3. 2016 09:03
11. 2. 2016 16:43
21. 10. 2015 22:13
24. 9. 2015 18:07
20. 7. 2015 14:16
9. 7. 2015 11:47
9. 7. 2015 11:45
29. 5. 2015 11:15
18. 3. 2015 11:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 34 minutami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 6 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 10 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 11 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 11 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Jak dlouho vařit vejce natvrdo, naměkko či na hniličku? Poradíme, jak na to
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr
Koprová omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg5V
137 názorů