Restovaný patizon
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Patizon většinou obalujeme jako řízek, ale zbyly mi čtyři kousky, tak jsem je jen osolila, nechala vypotit, pokapala česnekovým olejem a orestovala na pánvi. Můžeme ho také péci na plechu s pečícím papírem, pokapaný olejem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2016 22:05
Jana Remkova: Jani, jen jsem to zkusila, jak to bude chutnat a bylo to chuťově lepší než smažené, ale musí se ten patizon něčím potřít,ochutit díky
6. 11. 2016 21:12
popoluska340: no, zkus, ale nevím, chuť bude jiná
6. 11. 2016 17:25
Ja som nezohnala patozon.spravim s cuketou,aj ked to nebude ono.
6. 11. 2016 15:58
Jo, vlastně, já se tě ptala na postup! Díky, Ivo, pokud seženu patizon, zkusím, moc se mi líbí ta barva patizonu
6. 11. 2016 13:21
6. 11. 2016 07:42
Patizon mám moc ráda, dělám z něj i zelí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 14 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 7 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 11 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: patizon recepty recepty z patizonu patizon patizon recept patizon nejlepší recepty recepty patizon recepty na patizony patizony recepty nejlepší recepty z patizonu patyzon patyzon recepty recept z patizonu recept na patizony recepty z patyzonu co z patizonu patison recept patyzon recept patizony recept recept na patizon recept patizon
Suroviny: patizon, sůl, česnek
Restovaný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wYz
6 názorů