Věnec Paříž - Brest
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
Tuky | 121,90 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 179,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1) Tento zákusek vznikl na počest slavného cyklistického závodu Paris - Brest - Paris:
https://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/ost/ostr00... Správně se dělá jeden velký věnec a po naplnění krájí na porce. Já jsem dělala malé jednoporcové :)
2) Crema pasticcera: https://www.toprecepty.cz/recept/49418-zloutkove-v...
3) Další moje recepty najdete na mých stránkách: http://www.mlsoty.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 19:42
19. 1. 2017 08:59
18. 1. 2017 21:59
18. 1. 2017 18:52
17. 1. 2017 18:28
17. 1. 2017 16:26
16. 1. 2017 22:48
16. 1. 2017 22:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 46 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Další recepty
Tématické fráze: pariz v plamenech moucnik paris v plamenech zákusek paříž v plamenech paris-brest recept recept na krém do věnečků paris brest recepty na zákusky paris v plamenech venec z pusinek zakusek paris v plamenech recept pariz v plamenech paříž v plamenech recept
Suroviny: voda, máslo, mouka polohrubá, sůl, vejce, oříškový nugát, ořechy
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
8 názorů