Bramboráky s mrkví a pórkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 731 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
Tuky | 16,46 g |
Vláknina | 15,88 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 90,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2017 19:43
Tady bych chtela podotknout,ze celosvetove mrkev a brambory,jsou absolutne dohromady vyborne.Tento recept nema chybu.Ja sama delam br.kasi s mrkvi a je to mnamka.Ciste bramborove jsou nahraditelne.
A jestli se to zda nekomu sladsi,nezapomente,ze je tam 6 strouzku cesneku,velmi zdrave.
A jestli se to zda nekomu sladsi,nezapomente,ze je tam 6 strouzku cesneku,velmi zdrave.
27. 10. 2017 19:07
jenom se do nich zakousnout. S mrkvi jsem jeste nedelala. Ja davam nasekanou cibuli a klobasu. Korenim s kminem, majoranky jenom opravdu trosku ( majorankau nas nejede). A mouku pouzivam polohrubou. Jsou vice krupave a uprostred nejsou tak mazlave.
27. 10. 2017 13:50
už jsem je taky kdysi dělala s mrkví, když se jí dá málo, tak moc chutné
27. 10. 2017 11:46
Frantiska: jasně, čistě bramborové jsou nenahraditelné ale občas zachutná i menší změna
27. 10. 2017 11:45
cathleen: ano zkousela (ale uspech byl jen u mne, vlastne jsem to pak musela snist vsechno sama), ale bez porku. Zkousela jsem i s dyni, celerem, repou, kvetakem a i ruzny mix zeleniny :) ale vzdycky mi bylo receno, ze jen brambory jsou lepsi.
27. 10. 2017 10:31
Frantiska: díky už jsi zkoušela?
mika59: dík i tobě
mika59: dík i tobě
27. 10. 2017 10:30
cathleen: Frantiska: Ani bych neřekla, že jsou sladké...je tam dost česneku a majoránka to chuť převáží. Uprostřed jsou vláčné, kraje křupavé. To je ostatně vidět na fotce. A taky dají bramborákům pěknou barvu.
27. 10. 2017 10:18
cathleen: s mrkví jsou sladší :) to ne každěmu vyhovuje, ale kdo má rád mrkev, tak je to moc dobre.
27. 10. 2017 10:13
S mrkví jsem je ještě nezkoušela a neumím si tedy zcela představit, ale víš, že brambory a já...
Pórek bych v nich asi poznala, ale jak je tam cítít ta mrkev? Jsou vláčnější?
Pórek bych v nich asi poznala, ale jak je tam cítít ta mrkev? Jsou vláčnější?
26. 10. 2017 19:05
jemmy:
26. 10. 2017 18:42
Ty sou,mnam..............
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 28 minutami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 12 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 15 minutami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 40 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 2 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 14 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramborák s mrkví pórek recepty mrkev recepty bramborák z mrkve recept mrkev porek bramboráky na hrubo bramboracky z mrkev bramborák s pórkem vyborne recepty s porkem mrkev s vejcem recepty s porkem a mrkvi bramborak s mrkví. mrkev do bramboraku brambory porek zampiony mrkev kukurice branboráky s mrkví bramboráky s mrkví a celerem bramboraky s mrkvi a se slaninou bramoboráky zapečené brambory s mrkví a pórkem bramoboráky z mrkví
Suroviny: brambory, mrkev, pórek, vejce, česnek, mouka hladká, mléko, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín celý, olej
Bramboráky s mrkví a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAx
11 názorů