Výtečná houbová cibulačka
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 46,07 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 12:03
...tento rcp jsem zvolil kvůli pomalu dělané cibuli (kdysi dávno jsem četl doporučení od nějakého Mišelína, že cibuli smažit spíše naprudko)
Proč cibuli dusit při nízké teplotě? Cibule změkla po pár minutách a takto vydržela pěnit půl hodiny... Výhoda tohoto způsobu je, že jeden u plotny nezapustí kořeny I posléze měla cibule barvu jako vlasy děda Vševěda (jak známo, děda nebyl brunet, že
Zásmažku jsem dělal také při nízké teplotě a také se takřka nemusela míchat
Místo houstiček byly nakostičkované brambory, a květ jsem dal pouze sobě na talíř (jinak by mě paní casinová hnala potěhem
PS
No, s brambory jsme měli poloviční štěstí
Jedna sorta byla bez plísně vo vnútri
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 15 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 19 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 2 minutami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 3 minutami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 9 minutami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 8 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 9 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 11 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 11 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Čerstvý libeček skvěle ochutí jídla naší letní kuchyně. Snadno si ho připravíme i do zásoby
Další recepty
Tématické fráze: houbová cibulačka pol.cibulačka cibulačka recept
Suroviny: houby, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, pepř, květ muškátový, petrželka zelená, krutony
Výtečná houbová cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AV0l
16 názorů