Bavorský jablečný štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 364 kJ / 2 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 44,07 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 454,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2020 08:38
Majkaa: Tohle jooooooo! Kila můžeš shazovat potom.ašššššš
13. 1. 2020 22:21
Tak tohle neee zrovna jsem začala po vánocích počítat kalorie a potřebuji sundat nějaké kilečko
S takovým receptem to asi nedám
S takovým receptem to asi nedám
13. 1. 2020 20:30
Veronika.Hrozna: Můžeš udělat klidně dva, já udělala jeden maxi, hlavně musí být tenký těsto.
13. 1. 2020 15:18
Jaromira18: To je na jednu nohavici štrúdlu ?
13. 1. 2020 14:38
Jaromira18: Tak o to, by zájem byl, ne, že ne!
13. 1. 2020 13:50
Veronika.Hrozna: Ještě peču s piva, ale ten upeču příště.
13. 1. 2020 11:05
Jaromira18: AProc si myslis, ze tady ciham na strudly. Taky to musim stridat. Od tebe to bude treti strudlik
13. 1. 2020 10:43
Veronika.Hrozna: Stačí jen 10-15 minut, ale aby jsi se nelekla, těsto je takové obyčejné oproti listovému, nebo tukovému, ale náplň skvělá. Musím to střídat, aby bylo vždy něco jiného. Vytahala jsem ho přes celou šířku sektorový desky. Trouba se může dát na víc až na 220°C. Měj se hezky.
13. 1. 2020 09:24
Dopiš jak dlouho to má být, pod tím nahřátým hrncem
13. 1. 2020 09:22
Ahá!!!!!!! Tak už vím, který štrúdl peču příště Štrúdlů není nikdy dost, už chápu Vídeňáky! 200 let, nebo tak nějak, od vynálezu taženého štrúdlíku, z něj tyjí , prosperují a zdá se, že se to nelepší Vypěstovali si na něm závislost. Myslím, že není lepší zákusek, než dobře upečený, ochucený a naplněný štrúdl. Tenhle tomu sakra, odpovídá!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 3 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl obycejny recept na jablečný štrůdl jablecny strudl recept štrúdl jablečný bavorský jablečný závin
Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, ocet, voda, jablko, cukr, piškoty, cukr vanilkový, skořice, máslo, smetana zakysaná, rozinky, mandle, ořechy vlašské, mléko
Bavorský jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKP5
10 názorů