Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 974 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 31,26 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2009 17:45
Tak já používám jenom kysanou smetanu, koření máme rádi od Vitany, je v něm dost česneku a kopru, pak tedy strouhanou okurku a pokrájené olivy a je to mňamka
26. 7. 2009 16:16
Janko, někdy kysanou, někdy sladkou-dneska byla zrovna sladká, jinak je fakt, že já mám tu naší zakysanku raději a to i do omáček atd., přece jenom má šmrnc
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
26. 7. 2009 16:11
Smetana určitě zakysaná děláme podobně,nešlehám - jen pomačkám a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: tzatziki recept tzatziki drezinky k masu dresinky k masu omáčky ke grilovanému masu tsatsiki recept dresinky ke grilovanému masu omáčky k masům dresinky k masu recepty omáčka tzaziky tzaziki recept tzaziki tzaziki omáčka tzatziki tvaroh recept na tzatziki tzatzikova omacka recept tzatziki recept na tzaziki koření tzatziki tzatziky recept
Suroviny: koření tzatziki, smetana, tvaroh jemný, česnek, okurka salátová, sůl
Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E99m
3 názory