Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,84 g |
Tuky | 101,65 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 118,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 7. 2020 19:49
12. 7. 2020 19:18
Šalvějí na pánvi ovoněné máslo dělávám na ravioli po sladku
Myslím ale, že není nad čerstvou bazalku...
12. 7. 2020 18:31
to je dobrý nápad, nechat bazalku v másle trochu rozvonět díky, příště to tak udělám
citronovou šťávu taky někdy dávám, aby zůstal hezky bílý, dnes jsem nedala, protože ho nemám
12. 7. 2020 18:19
Možná bych bazalku nechala ještě před politím provonět v rozpuštěném másle.
12. 7. 2020 18:10
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 6 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 18 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 39 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: květák, máslo, strouhanka, parmazán, sůl, bazalka čerstvá
Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OwO
5 názorů