Jablková pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 988 kJ / 3 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 62,70 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 633,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Lidové noviny z července 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 4 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 53 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 57 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 57 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Na co dát pozor při výrobě jahodové marmelády. Radíme začátečníkům
Další recepty
Suroviny: jablko, kakao, voda, cukr vanilkový, čokoláda hořká, cukr krupice
Jablková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmok
0 názorů