Dobrá křupavá čalamáda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 495 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 2,63 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 60,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Stejná doba je i na elektrice (nemám zkušenost jak nepřevařit). Na indukci na 100, pak 80.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 29 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 31 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 35 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 3 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
Další recepty
Suroviny: zelí, mrkev, celer, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, rajče datlové, česnek, cibule, okurka čerstvá, koření nové koření, pepř celý, semínka hořčičná, bobkový list, cukerin, sůl, ocet, chilli, voda
Dobrá křupavá čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyDP
0 názorů