Vanilkové hvězdičky
Jednoduché cukroví je hotové během chvíle a chutná skvěle. Cukroví krásně voní po másle a vlašských ořeších. Po upečení ho navíc obalíme ve vanilkovém cukru, který dodá příjemnou sladkost a vůni.
Suroviny pro 50 kusů
50 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 11 122 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,01 g |
Tuky | 170,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 234,92 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2021 17:40
15. 12. 2021 15:54
90 let?
Jj, trefila jste to skoro na den přesně
S tímto rcp mám vydání M. J. Sandtnerové ze 17. prosince 1931 (s věnováním)
No, nutno přiznat, že je to páté vydání...
(1. vydání je z roku 1924)
15. 12. 2021 13:41
15. 12. 2021 13:32
14. 12. 2021 10:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 32 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 57 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 59 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč předehřívat troubu před pečením moučníků? A jak péct různá těsta
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, ořechy vlašské, žloutek, kůra citronová, lusk vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
5 názorů