Rajčata v kořeněném nálevu
Suroviny
Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"
Nutriční hodnoty
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 09:19
10. 8. 2009 12:30
10. 8. 2009 11:34
10. 8. 2009 10:24
10. 8. 2009 10:15
10. 8. 2009 10:10
10. 8. 2009 10:01
10. 8. 2009 09:37
10. 8. 2009 09:29
10. 8. 2009 09:12
10. 8. 2009 01:34
9. 8. 2009 22:19
9. 8. 2009 21:54
9. 8. 2009 21:51
9. 8. 2009 21:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 7 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 11 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 12 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 12 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 12 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 13 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat
Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
17 názorů