Salát z kysaného zelí III.
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Neuvádím množství jednotlivých surovin, jejich poměry si každý naladí podle vlastních chuťových preferencí. Já dávám zelí a salám v poměru asi 1:1 (zelí možná trochu víc), několik lžic omáčky Hoisin a majonézy tolik, aby vznikla hmota něco mezi salátem a pomazánkou, tak nám to chutná nejvíce.
Ověřil jsem několik druhů sójových omáček a doporučuji použít omáčku Hoisin, někomu může chutnat i salát s některou z omáček Teriyaki (prodává se více druhů, více chutí). Nedoporučuji použít jakoukoliv běžnou sójovou omáčku nebo omáčku Tamari.
Recept je originál, můj vlastní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 28 minutami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 4 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, junior, omáčka sojová, majonéza, pepř
Salát z kysaného zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkNgK
0 názorů