Bramborová haruľa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,36 g |
Tuky | 145,62 g |
Vláknina | 22,24 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 189,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2018 09:31
tejaja:
31. 8. 2018 08:42
magdalenka: A u nás sa racsa do harule dáva, je to vec zvyku, ako píše Jana.
31. 8. 2018 06:51
magdalenka: Tak já si bramborák bez kmínu taky neumím představit! Ale to je asi fakt na zvyku, si myslím. Já třeba dávám kmín i do květáku, který vařím. No a taky se na mne někdo dívá, jako bych spadla z višně
30. 8. 2018 20:22
v živote som rascu nedala do harule...dobrá haruľa je vždy s malým množstvom múky...čím menej tým lepšie a hladkej.
30. 8. 2018 20:18
Veronika.Hrozna: já do bramboráku kmín taky nedávám a rozhodně nám tam nechybí u nás by asi byla katastrofa kdybych ho tam dala
30. 8. 2018 18:35
BronislavaP: Ani se nedivím, v receptu chybí kmín , bramborák bez kmínu je čirá katastrofa. Já dávám do kila brambor polévkovou lžíci kmínu a polévkovou lžíci majoránky , těsto musí být kropenaté od těchto dvou koření a česnekem nešetřím a nešetřím a nešetřím. Pokud ten česnek po ochutnání těsta necítím, tak přidávám. Jo byly časy, že stačily dva stroužky, tento česnek z obchodu - jakýkoliv je smrt bramboráku.
5. 4. 2016 10:09
No popravdě to nebyla žádná sláva, ale sníst se to dalo...
17. 12. 2009 16:17
Diky za rady a asi i ja budu davat pod vse papir,pak mensi starost s mytim nadobi.Jinak ty kousky, ktere jsem pracne vydolovala z pekace - bylo to moc dobry.Ale pulka pekace musela pod vodu a do odpadu-tolik skody
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam
16. 12. 2009 17:52
Ja používam pod všetko papier na pečenie...
16. 12. 2009 14:27
jana (neregistrovaný/á) , já bych to příště raději vymazala sádlem a vysypala strouhankou. Nejsi sama, já posledně trhlala makovou bábovku z formy div ne dynamitem!!
16. 12. 2009 14:22
ahojky vsem, prave jsem dodelala bramborak v pekacku a pomoooooc nemuzu ho vyndat,pripekl se.Pritom jsem pekac vylila olejem pekla na 180 stupnu cca 30 minut.Jak to mam vyresit priste, poradte prosim.http://www.toprecepty.cz/recept/70-bramborova-haru...
16. 6. 2009 19:59
měla jsem tu známého z Paříže a on si to chtěl dát v restauraci,ale nevěděli jsme ani jeden co to je.tak jsem si to dnes našla tady.a nakonec jsem zjistila,že to znám..
26. 3. 2009 18:16
Tak já jsem tam radši to vejce přidala, aby se to náhodou nerozpadlo a s kyselým zelím to bylo vynikající dávám bodík a fatku
24. 4. 2008 22:10
preclik, ono je to brmborák, jenom "ve velkém"
24. 4. 2008 21:43
Kdyby tam bylo vajíčko, je to jako bramborák. Něco podobného děláme, a protože se to na plech nalívá, říkáme tomu "litina". Jde to velice na odbyt.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 17 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 19 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 18 minutami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 18 minutami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 55 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 2 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 14 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 15 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: levna jidla recepty levná jídla recepty na levná jídla levne recepty na vareni levné jídla dietní jídla recepty levne jidlo jídla z vařených brambor recepty recept na bramborovou buchtu nové brambory recepty bramborové resti recept litina recept recepty levna jidla střapače resti šprecle bramborové krokety recept krokety bramborové recept bramborová buchta babica levné jídla recepty
Suroviny: brambory, mouka hrubá, cibule, slanina, česnek, sádlo, majoránka, sůl
Bramborová haruľa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpY
16 názorů