Pečený patizon s bramborovou kaší
Patizon je jedním z druhů dýně, jeho příbuzný je například cuketa. Tato zelenina je vhodná zvláště při hubnutí, proto se tyto zeleninové řízky nesmaží, ale pečou v troubě. Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo brambory.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 076 kJ / 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,06 g |
Tuky | 11,37 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 171,89 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 08:26
26. 9. 2023 20:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 11 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 28 minutami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 32 minutami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 12 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Další recepty
Suroviny: patizon, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, mléko
Pečený patizon s bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkOq8
2 názory