Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Dušená zelenina na másle je výbornou volbou pokud chcete odlehčit jídelníček. Pokud ji připravíte na skus a dobře ochutíte, nebude vám maso na talíři vůbec chybět. Nejlépe chutná s bramborem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 249 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,16 g |
Tuky | 13,16 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 27,42 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2024 12:29
20. 4. 2024 12:23
20. 4. 2024 11:46
20. 4. 2024 11:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 57 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: kedlubna, mrkev, cuketa, hrášek, sušená zelenina, sůl, pepř mletý, máslo, dýně, batáty, česnek mědvědí, parmazán
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kW1J
4 názory