Můj boršč v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 006 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,69 g |
Tuky | 20,45 g |
Vláknina | 26,39 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Servírujeme s kyslou smotanou.
Ja som dnes varila boršč na zajtra, tak pridávam, kým mám všetko v pamäti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2012 16:27
4. 2. 2010 01:25
Boršč je polévka velmi populární mezi různými kulturami, nejen v Rusku, v Polsku, Československu, Prusku, ale i v Číně, Vietnamu a Tchajvanu. Každá z těchto kuchyní má své odchylky. Je to silná polévka s mnoha ingrediencemi v závislosti na místní kuchyni, to vše včetně ingredienci.(fazole, zelí, mrkev, brambory, houby a různá masa, drůbeží, hovězí a vepřové).
V Běloruské kuchyni jsou standartní rajčata, někdy doplněná červenou řepou.
V Ruské kuchyni je to především červená řepa, cibule, česnek a zelí, někdy s bramborami.
Litevská kuchyně přidává ještě houby.
V menonitské kuchyni je bořšč ze zelí, hovězího. brambor a rajské polévky, ochucené cibulí, koprem a pepřem.
Tak a teď mi řekněte který je ten jediný a správný boršč.
http://en.wikipedia.org/wiki/Borscht.
Jen je to halt anglicky, v české verzi jsem se nedozvěděl nic.
2. 2. 2010 18:38
2. 2. 2010 17:04
2. 2. 2010 16:38
7. 1. 2010 15:39
7. 1. 2010 14:48
4. 1. 2010 00:09
3. 1. 2010 23:45
3. 1. 2010 23:32
3. 1. 2010 23:29
3. 1. 2010 23:26
3. 1. 2010 23:21
3. 1. 2010 23:13
3. 1. 2010 21:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 16 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 4 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 7 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 8 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 9 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 9 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Citronová šťáva se v kuchyni rozhodně neztratí. Uplatní se ve sladké i slané kuchyni, je skvělá do nápojů
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou boršč v pomalém hrnci pomaly hrnec borsc boršč z pomalého hrnce ukrajinský boršč s červenou řepou boršč pomalý hrnec boršč v ph český boršč bořšč vaříme boršč boršč s červenou řepou v pomalém hrnci dobrý boršč recepty v pomalém hrnci boršč pomalý hrnec recepty boršč fazole v pomalem hrnci boršč z ph rychlý boršč s červenou řepou boršč s pomalého hrnce borsc fazole borsc v pomalym hrnci
Suroviny: plecko vepřové, kapusta, řepa červená, brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření černé, pepř, sůl, šťáva rajčatová, mouka, voda, masox, smetana zakysaná
Můj boršč v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XAn
23 názorů