Brambory se špekáčky na pivu
Brambory, špekáčky a pivo, to je trojice, která k sobě patří a skvěle ladí. Suroviny pokrájejte, dejte do jednoho pekáčku, zalijte pikantní omáčkou a upečte. Téměř bez práce můžete servírovat lahodný oběd, který ocení zejména mužská část rodiny.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 575 kJ / 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,12 g |
Tuky | 4,14 g |
Vláknina | 23,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,34 g |
Sůl | 27,40 g |
Sacharidy | 156,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 5. 2011 08:34
Jestli budeš mít ještě někdy odvahu, zkus s jiným pivem nebo jiným typem brambor...
25. 5. 2011 06:59
Vonělo to dobře. Jíst se to ale nedalo ani se sebezapřením.
Obzvlášť ty brambory
Mám vážné podezření, že škodičem bylo to konkrétní pivo, nikoliv recept samotný! Škoda, vypadalo to v pekáčku moc hezky
31. 3. 2011 07:27
19. 9. 2010 09:41
27. 8. 2010 12:41
27. 8. 2010 09:20
6. 2. 2010 23:41
6. 2. 2010 23:38
6. 2. 2010 22:52
24. 1. 2010 11:40
21. 1. 2010 21:12
21. 1. 2010 19:38
21. 1. 2010 19:31
21. 1. 2010 18:27
Podle mě je tady v tomhle receptu lepší černé pivo, světlé mi připadá více hořké... Jenže popravdě tohle jsem se světlým nezkoušela.
Ivanko, dej tomu ještě jednu šanci, udělej to přesně podle mého receptu i s délkou pečení a uvidíš... Nám to hořké nepřipadá a ochutnala to i devítiletá dcera - jen se jí to zdálo pálivé, ale hořké ne.
21. 1. 2010 18:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 19 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně opékat špekáčky na ohni? Poradíme, jak špekáčky nařezat, propéct a nespálit
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak nejlépe opéct špekáček? Poradíme, jak na to, aby byl šťavnatý a křupavý
Další recepty
Tématické fráze: buřty na pivu ze světlého piva špekáčky na světlém pivu špekáčky na pivu pečené špekáčky na pivu jídlo ze špekáčků jídla ze špekáčků buřty na světlém pivu špekáčky na pivě špekáčky pečené na pivu pečené špekáčky špekáčky na pivu s bramborem špekačky pikantní na pivě recept na zapečené špekáčky na pivu pokrmy ze špekáčků buřty na světlém pivě buřty na pivu s bramborem špekáčky s bramborem špekáčky na černém pivu jidla k pivu špekáčky recept
Suroviny: brambory, špekáček, pivo černé, kečup sladký, česnek, koření provensálské, koření grilovací, sůl, cibule
Brambory se špekáčky na pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JypD
61 názorů