Hovězí kližka á la Krkovička s kedlubnovým zelím
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí kližku tak jak je okořeníme a zaprášíme moukou. Na rozpáleném sádle orestujeme z obou stran maso a dáme bokem. Do výpeku přidáme na kolečka a na čtvrtky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí kližku tak jak je okořeníme a zaprášíme moukou. Na rozpáleném sádle orestujeme z obou stran maso a dáme bokem. Do výpeku přidáme na kolečka a na čtvrtky…
Brokolici jsem si lehce povařila (asi minutu) a zcedila. Troubu jsem si dala rozehřát na 170 - 180°C. Cuketu jsem si nastrouhala a vymačkala z ní vodu. Smíchala jsem…
Uzený bůček uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Rohlíky nakrájíme také na kostičky, v hluboké pánvi je nasucho orestujeme, zalijeme vývarem a…
Do vlažného mléka se lžičkou cukru dáme zmladit droždí. V míse promícháme obě mouky, do okraje mouky dáme sůl a podravku. V mouce uděláme důlek, do něj vlijeme zmlazené…
Brambory uvaříme ve slupce, pokrájíme na čtvrtky. Cibuli pokrájíme na měsíčky, česnek na plátky, bůček nakrájíme na tenké širší nudličky, papriku na hrubší proužky,…
Bůček nakrájíme na silnější plátky a ty na špalíčky, klobásu nakrájíme na kolečka.Žampiony a zeleninu očistíme a nakrájíme. Žampiony na polovinu, cibuli a celer na…
Masopust je obdobím oslav a hodování a tak se k němu výborně hodí tento talíř, doslova překypující dobrotami ze zabíjačky. Plátek uzeného masa společně s kouskem…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm podávaný o svátcích jara. Recepty se liší rodinu od rodiny, ale výsledkem je vždy chutné zapečené jídlo plné zelených bylinek,…
Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
Talián byl v Praze hitem a nezbytností k pivu. Kde se "neuzená uzenina" vlastně vzala?
Holka u plotny radí: Jak udělat výtečný křupavý bramborák a ještě při tom ušetřit?