Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule Šalotka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Žampionový "tatarák"

Žampionový "tatarák"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pikantní, kořeněná směs se žampiony, cibulí a česnekem je skvělou variantou tataráčku pro vegetariány. Žampionový tataráček se nebojíme výrazně ochutit a podáváme ho…

mika59

30 min

Špagety al pomodoro

Špagety al pomodoro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a…

Chefko

40 min

Vajíčková pomazánka s koprem

Vajíčková pomazánka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vejce a brambor rozmačkáme nebo nakrájíme na drobno. Cibuli také nakrájíme na drobno. Máslo vymícháme s majonézou, smetanou a hořčicí.Přidáme vejce s bramborem a…

Těstoviny se smetanovými hříbky

Těstoviny se smetanovými hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sametově jemná smetanová omáčka s hříbky, čerstvě přinesenými z procházky v lese, je lehce dochucená bílým vínem. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a před…

Angel 666

50 min

Slaninová kolínka snadno a rychle

Slaninová kolínka snadno a rychle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na těstoviny? Vyzkoušejte kolínka se slaninou. Osmažíte cibuli a slaninu, přidáte česnek, sušená rajčata a kukuřici a prohřejete. Nakonec na pánev přidáte i…

mika59

55 min

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lososa a šalotku nasekáme na jemno. Přidáváme po kapkách šťávu a podle chuti sojovou omáčku.Dochutíme solí, koprem a čerstvě mletým pepřem. Zakápneme olejem a necháme…

Pečené brambory se dvěma dipy

Pečené brambory se dvěma dipy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Neoloupané brambory omyjeme a osušíme. Do každého uděláme nožem zářezy, ale nedokrojíme, aby držely vcelku.Smícháme olej s kořením a štětečkem každý brambor potřeme.…

mika59

45 min

Houbičky bílé shimeji na cibulce

Houbičky bílé shimeji na cibulce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houba Shimeji neboli líhovec moučný je oblíbená v japonské kuchyni. S cibulkou, mrkví a zelím z ní během chvilky vytvoříte výborné jídlo, které můžete použít jako…

Hovězí osso buco na víně

Hovězí osso buco na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso drží vcelku blána, kterou na několika místech přeřežeme, aby se maso nekroutilo. Osolíme a opepříme. Po obvodu přilepíme pár lístků šalvěje a mezi malé svalíky…

Fazolový salát se zeleninou

Fazolový salát se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Fazole slijeme a dáme do mísy.Cibulku očistíme, jemně nakrájíme a přidáme k fazolím. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem a přidáme hořčici. Dáme na chvilku odležet do…

LuciePe

15 min

Kuřecí jako Stroganoff

Kuřecí jako Stroganoff

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a důkladně opečeme v pánvi na másle s olejem dozlatova. Zatímco hovězí maso může zůstat uprostřed růžové, kuřecí…

Koprová polévka s tarhoňou

Koprová polévka s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šalotku nakrájíme na drobno a zesklovatíme na másle. Přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Vsypeme mouku a po zamíchání zalijeme studeným vývarem. Přidáme koření a sůl.Z…

mika59

40 min

Kulajda podle Radka Davida

Kulajda podle Radka Davida

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky…

VencaUplotny

60 min

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

1 2 3 4 5 36

Marie

Nejnovější recepty Více