Špenátový krém s kokosem
Recept ještě nebyl hodnocenDokonale zelená polévka, která svou barvu získá díky čerstvému listovému špenátu. K němu při vaření přidáme brambory, petrželku a vše uvaříme ve vývaru. Před podáváním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokonale zelená polévka, která svou barvu získá díky čerstvému listovému špenátu. K němu při vaření přidáme brambory, petrželku a vše uvaříme ve vývaru. Před podáváním…
Toto risotto se ani náznakem nepodobá rizotu z jídelen. Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypte opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slaninou a místo…
Připravte si to pravé krémové italské risotto, s kulatozrnnou rýží arborio, v jarní variantě s čerstvým chřestem a mladým hráškem. Již první sousto příjemně potěší vaše…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Stůl Krále Slunce zdobily kila masa. Jak se jedlo ve Versailles a co platilo za největší pochoutku?
Je tu „suchej“ únor: S těmito nealkoholickými koktejly po původních verzích ani nevzdechnete
Nakládané okurky ze sáčku: Jejich výroba je snadná a pochutnávat si na nich můžete už druhý den