Kulajda podle Radka Davida
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 172,66 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2024 20:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 sekundami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 minutami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 16 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 22 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 41 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: houby lišky, cibule šalotka, brambory, smetana, vývar zeleninový, víno bílé, olej olivový, olej řepkový, kopr čerstvý, vejce, sůl, pepř mletý
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
1 názor