Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kulajda podle Radka Davida

Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

18. 4. 2024 19:05

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 479 kJ / 1 787 kcal
Bílkoviny13,97 g
Tuky172,66 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

18. 4. 2024 20:54

Krásně naservírováno <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby lišky, cibule šalotka, brambory, smetana, vývar zeleninový, víno bílé, olej olivový, olej řepkový, kopr čerstvý, vejce, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kulajda podle Radka Davida

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPXpV