Podzimní pánev s cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmažíme cibulku, přidáme hrst hub a dusíme 5 minut. Poté přidáme nadrobno nakrájené maso a dusíme dalších 10 minut. Nakonec přidáne na kostky nakrájenou cuketu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme hrst hub a dusíme 5 minut. Poté přidáme nadrobno nakrájené maso a dusíme dalších 10 minut. Nakonec přidáne na kostky nakrájenou cuketu…
Plecko nakrájíme na silnější nepravidelné tvary, které namočíme na 2 hodiny do marinády. Poté upečeme v troubě. Z fazolí slijeme nálev a fazole opečeme zprudka na…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Pečeme s Ivou: Jak na dokonale vláčné a peřinkově nadýchané raženky z majonézového kynutého těsta
Tlačenkový salát: Masopustní dobrota s cibulí, hořčicí a okurkou chutná perfektně s čerstvým chlebem
Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky