Rybí koláč
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si dám vařit brambory. Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si dám vařit brambory. Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a…
Všechny přísady na omáčku dáme do kastrůlku, důkladně rozmícháme a vaříme cca 10 minut do zhoustnutí. Podle potřeby dochutíme. Udržujeme teplou. Prsa rozřízneme na dva…
Sójové nudličky uvaříme v zeleninovém vývaru do kterého přidáme chilli.Poté nudličky pořádně vymačkáme, větší kousky přepůlíme a dáme do marinády.Tu pripavime smícháním…
Sušené houby naložíme do hrnku vody a necháme změknout. Do hluboké wok pánve dáme olej, na kostičky nakrájenou slaninu a cibulku a osmažíme do zlatova.Poté přidáme na…
Zeleninu vcetne brambor opekejte 3-5 minut na oleji, zapraste moukou a jeste 1 minutu michejte. Zalijte minimalne 1 litrem vody, pridejte horcici, osolte, opeprete az…
Vo velkom hrnci nechame zovriet trochu osolenej vody. Vlozime rezance s ruzickami brokolice a varime 10 minut, kym cestoviny nie su makke, ale pevne na zahryznutie.…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle chuti, ale spíš aby byly trošinku tvrdší. Ve velké míse si smícháme na nudličky nakrájenou šunku, čínské zelí, okurku a sýr.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Devadesátky jsou zpátky: Kuře pečené na soli bylo dříve hitem a svou šťavnatostí zaujme i dnes, když víte, jak na to
Jak "propašovat" ovesné vločky do jídelníčku dětí: Lívance naslano i na sladko nebo ovesné sušenky jsou jasná volba