Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra králičí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie463 kJ / 111 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,40 g
– nasycené0,99 g
– nenasycené1,52 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Paštika z králíka

Paštika z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Králíka rozporcujeme, osolíme a osmahneme na cibulce. Přidáme všechno koření a podusíme s troškou vody, tak dlouho,než lze maso oddělit od kostí. Pak vyndáme, obereme…

Pajaska

105 min

Pouťový králík

Pouťový králík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka naporcujeme (nejdříve odkrojíme slabiny na kapsu-viz foto), část bůčku nakrájíme na hranolky, část na kostičky.Králíka prošpikujeme, opepříme a nasolíme.Do…

Králík á la Conti

Králík á la Conti

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Stehna protkneme proužky slaniny obalené v šalvěji a proužky uzeného jazyka.Stehna opečeme na oleji, zalijeme vývarem a dáme dusit. Dusíme do měkka až se maso odděluje…

RubyRom

120 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Játra na rychlo

Játra na rychlo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme si na jemno cibuli a osmahneme do zlatova na oleji. Přidáme játra a ledvinky očištěné a nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout a poté zalijeme vřící…

MartinZ105

40 min

1 2

Marie