Pestré smetanové kuřecí nudličky
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte inspiraci na rychlý, ale chutný oběd? Pak je tento recept přímo pro vás. Šťavnaté nudličky kuřecího masa a spoustu dobré zeleniny v dobře ochucené smetanové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte inspiraci na rychlý, ale chutný oběd? Pak je tento recept přímo pro vás. Šťavnaté nudličky kuřecího masa a spoustu dobré zeleniny v dobře ochucené smetanové…
Hledáte inspiraci na rychlý, ale chutný oběd? Pak je tento recept přímo pro vás. Šťavnaté nudličky kuřecího masa a spoustu dobré zeleniny v dobře ochucené smetanové…
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata, papriku, mrkev a maso na kostičky. Hrášek propereme a vše osolíme a opepříme.Do hrnce nalijeme dva hrnky vody, osolíme a přidáme rýži…
Kuřecí stehna jsou vděčná surovina. Jídla z nich připravovaná jsou šťavnatá a chutná. Guláš s vloženými barevnými paprikami bude rychle hotov. S vhodnou přílohou potěší…
Salát plný fazolek určitě vyzkoušejte jako přílohu k masu nebo jej položte na stůl, když čekáte návštěvu. Originální a velmi jednoduchý recept zajistí, že se bude u vás…
Veku podélně rozkrojíme, vybereme střed, tak aby zbyla tenká kůrka. Vejce nastrouháme, přidáme hořčici, kapii nakrájenou na kostičky, salám, okurku, sýr a rozdrobený…
Topinky nemusíme vždy smažit na pánvi, stejně dobře je upečeme i v troubě, na plechu s pečicím papírem. A když k nim připravíme pikantní směs z jatýrek, cibule, papriky…
Kachní krky si uvaříme do měkka a obereme je, zároveň si uvaříme rýži, jak jsme zvyklí a necháme jí schladnout. Na pánvi s olejem orestujeme cibuli s česnekem, necháme…
Maso a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a sýr nastrouháme na hrubých slzičkách.V hlubší uzavíratelné misce dobře promícháme všechny suroviny na marinádu. Přidáme maso…
Zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na céčka. Zelí osolíme a dobře promačkáme, aby zkřehlo a necháme chvíli uležet.Do zelí přidáme cibuli a kapii i s nálevem. Nemusíme…
Ochutnejte tento zajímavý salát s netradiční kombinací hermelínu, vařených žampionů, jarní cibulky a kapie. Salát spojí směs zakysané smetany, majonézy a hořčice. Salát…
Plec pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme, ochutíme nastrouhaným česnekem a zakapeme olejem. Promícháme a dáme do rozehřátého papiňáku (nasucho, bez tuku) na polovinu…
Sytá polévka s chutnými debrecínskými párky může posloužit jako samostatné jídlo. Hodí se třeba k výživnější večeři nebo k lehkému obědu. Pokud k polévce přidáme čerstvé…
Kapie jsou výborné zasyrova, ale dobře zavařené jsou neskutečně lahodné. Navíc mají v kuchyni mnoho variant využití. Na chlebíčky, do salátů, do aspikových misek. A…
Domácí škvarková pomazánka vám bude chutnat na krajíci čerstvého chleba. Přidejte kyselou okurčičku, nebo feferonkou, nalijte do sklenice vychlazené pivo a můžete začít…
Starší zbylou francouzskou bagetu, která už není chutná k přímé konzumaci, pokrájíme na plátky a na těsno vyskládáme do koláčové nebo dortové formy 22 cm, vyložené…
Z rohlíků seřízneme tenký vršek a vydlabeme. Ze starších rohlíků to jde dobře. Střídku necháme usušit a použijeme na strouhanku nebo do sekané.Rohlíky vytřeme kečupem,…
Omytý a osušený salát nakrájíme na proužky.Nivu rozdrobíme do mléka a dáme rozpustit na malý plamen nebo do mikrovlnky. Průběžně mícháme.Opepříme a necháme vychladnout…
Maso nakrájíme asi na 5 plátků o tloušťce 2 – 3 cm, naklepeme rukou a propícháme nožem otvory v plátcích, dáme do vhodné marinovací misky. V hrníčku si smícháme olej s…
Na tyto výborné kanapky či jednohubky pomažeme plátky bagety výrazně okořeněnou šunkovou pěnou, která bude díky přidanému aspiku dostatečně tuhá. Na závěr zdobíme šunkou…
Tato omáčka se skvěle hodí na osmažené kuřecí maso, je vynikající s těstovinami, hranolky i rýží. Můžete ji připravit i k vepřovému masu, její neodolatelná chuť a vůně…
Plátky krkovičky lehce naklepeme, opepříme a nařízneme okraje. Bůček pokrájíme na plátky.Maso osolíme a opepříme. V misce smícháme olivový olej, 4 stroužky prolisovaného…
Plátky krkovičky lehce naklepeme, opepříme a nařízneme okraje. Bůček pokrájíme na plátky.Maso osolíme a opepříme. V misce smícháme olivový olej, 4 stroužky prolisovaného…
Panenku nakrájíme na větší kousky, dáme do misky. Osolíme, opepříme, přidáme koření, česnek a olej. Promícháme a necháme aspoň 2 hodiny uležet.Cibuli oloupeme, nakrájíme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Sušenky z ovesných vloček s borůvkami podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a lákavá fialová poleva je snadná a rychlá
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
12 nejlepších řízků: Prezidentský, smetanový farářský nebo obrácený z bůčku vás nadchnou!