Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření provensálské - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Květákové ledvinky

Květákové ledvinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ledvinky si nakrájíme, dáme je na olej, kde jsme před tím osmažili cibulku s pórkem. Květák si nakrájíme po růžičkách na drobnější kousky a když se ledvinky zatáhnou,…

Bibinka

60 min

Provensálský pangasius se zeleninou

Provensálský pangasius se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety pangase nakrájíme na proužky - z každé cca 6 ks. Osolíme, posypeme s jedné strany kořením na ryby, z druhé bylinkami. Můžeme dle chuti zakápnou citronem. Obalíme…

Montanka

75 min

Polévka s nevšední chutí

Polévka s nevšední chutí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kedlubnu nakrájíme na kousky, mrkev a okurku na půlkolečka, pórek na proužky a cibuli na malé kousky a tu dáme na máslo zpěnit, k ní přidáme veškerou zeleninu, co jsme…

Bibinka

40 min

Koláč s cherry rajčátky

Koláč s cherry rajčátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Těsto vyválíme, dáme ho na plech vyložený pečícím papírem a propícháme ho vidličkou. Vložíme do trouby vyhřáté na 190 stupňů a zprudka upečeme (těsto má zůstat světlé).…

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zmiešame provensálske korenie, soľ, čierne korenie a sójovú omáčku a mäso dobre v zmesi obalíme. Necháme v chlade cez noc odležať.Druhý deň mäso obalíme v trojobale a…

tejaja

60 min

Provensálské těstoviny s olivami

Provensálské těstoviny s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme nejprve těstoviny v osolené vodě. Po uvaření je scedíme a dáme do mísy. Přidáme olej a promícháme. Nyní si nakrájíme cibuli na slabší půlkolečka, olivy na…

Pangasius jako předkrm

Pangasius jako předkrm

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit :) ... Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme…

klarus

20 min

Rostbíf s chřestem

Rostbíf s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso odblaníme, lojovatou stranu nařízneme ostrým nožem několika řezy aby se nám maso neprohýbalo a necháme v chladu hodinu odležet. Potom maso zprudka opečeme na pánvi…

Rychlá toskánská polévka

Rychlá toskánská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Česnek nakrájíme na tenké plátky a na oleji ho velmi krátce orestujeme a přidáme do vývaru s rajčatovou šťávou. Dále přidáme nakrájené fazolové lusky, cherry rajčátka…

1 18 19 20 21 22

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více