Vynikající nepečený dort
Recept ještě nebyl hodnocenDno dortové formy vyskládáme piškoty plochou stranou dolů. Na piškoty navrstvíme ovoce dle vlastního výběru. Já jsem použila čerstvé broskve. Na ovoce lžící rozprostřeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dno dortové formy vyskládáme piškoty plochou stranou dolů. Na piškoty navrstvíme ovoce dle vlastního výběru. Já jsem použila čerstvé broskve. Na ovoce lžící rozprostřeme…
Na těsto nejprve smícháme všechny sypké ingredience, přidáme máslo nakrájené na menší kousky a vejce. Vypracujeme těsto, které zabalíme do mikrotenu a necháme v…
Nejprve rozvaříme maliny, ke kterým přidáme malinko vody a podle chuti osladíme třtinovým cukrem. Necháme zchladnout.Avokádo rozkrojíme, zbavíme pecky a lžící vydlabeme…
Pěry jsou velké nadýchané ovocné knedlíky, lehoučké jako pírko, pocházející z Valašska a Slovácka. S tímto receptem si tuto skvělou dobrotu zvládnete připravit i u vás…
Předehřejeme troubu na 200° C. Těsto rozdělíme podélně na polovinu a svisle na 7 obdélníčků. Spodní část každého obdélníčku přejedeme speciálním mřížkovacím válečkem,…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, zabalíme do folie a dáme na 30 minut do ledničky. Troubu zapneme na 170 ° C. Zatím smícháme tvaroh, smetanu, pudink, oba cukry a 2…
Do mísy vyklepneme vejce, přidáme rozpuštěné máslo a mléko a vyšleháme. Dále přidáme vanilkový cukr, obyčejný cukr, prášky do pečiva a mouku. Nakonec opatrně přidáme…
Jednoduché malinové řezy s krémem jsou lahodným dezertem právě pro vás. Tato dokonalá kombinace křehkého piškotového těsta, svěžího ovocného jemného krému a kopečku…
Jednoduché malinové řezy s krémem jsou lahodným dezertem právě pro vás. Tato dokonalá kombinace křehkého piškotového těsta, svěžího ovocného jemného krému a kopečku…
Bílky vyšleháme do tuha. Dva sáčky želatiny rozpustíme dle návodu. Po zahřátí a rozpuštění přidáme šťávu z citronu. Směs promícháme s předem vyšlehaným tvarohem, do…
Všechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Piškotové těsto: Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzdušnou na 160°C). Do mísy dáme vejce, cukry, olej, horkou vodu a vše dobře vyšleháme do pěny. Přidáme mouku…
Pokud máte doma maliny a sušenky, máte jedinečnou příležitost si vytvořit dokonalý dezert, který potěší každého, komu jej naservírujete. Jeho příprava není vůbec složitá…
Změklý tuk vyšleháme s cukrem a po jednom přidáváme žloutky.Utřememe hustou bílou pěnu. Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuha.Sníh zlehka vmícháme do žloutkové pěny…
Našleháme vejce s cukrem, pak přidáme majolku, nakonec mouku promíchanou s práškem do pečiva. Pečeme ve vyšším pekáči. Po upečení a vychladnutí přepůlíme a každou půlku…
Knedlíky, neboli blbouny, vaříme nejčastěji v letní sezoně, kdy nám dozrává ovoce. Můžeme tak použít meruňky, jahody, ostružiny nebo borůvky. K plněným knedlíkům pak…
Zapneme troubu na 180 °C a hlubší plech, který budeme používat vyložíme pečicím papírem.Do misky prosejeme mouku, přidáme ostatní sypké ingredience a dobře promícháme.V…
Banana split je velmi známým zmrzlinovým dezertem. Mezi dvě půlky banánu servírujeme ideálně vanilkovou zmrzlinu a doplníme je ještě sladkými polevami. Vše pak zakryje…
1.Našleháme cukr se žloutky do pěny, přidáme horkou vodu, opět zašleháme . Lehce zamícháme předem ušlehaný sníh a nakonec přes síto mouku s kakaem. 2.Upečeme (např. v…
Tento výborný tradiční italský dezert připravíme jen z několika surovin. Smetanu, vanilkový lusk a cukr krátce povaříme a poté necháme chladit. Dezert podáváme s…
Punčové řezy jsou pro mnoho z nás láska už z dětství. Ty klasické jsou doslova nasáklé cukrem, a tak jsme pátrali po svěžejší alternativě. Každý, kdo ochutnal punčák…
Začneme přepuštěním másla: na nejmenším plameni v rendlíku se silným dnem máslo rozpustíme a necháme cca 10 minut jemně probublávat. Sbíráme pěnu a nakonec přecedíme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39