Provensálské nudle se šunkou a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené těstoviny můžeme připravit na mnoho různých způsobů tak, abychom potěšili zejména naše chutě a hladový žaludek. Tento recept spojuje široké nudle se směsí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené těstoviny můžeme připravit na mnoho různých způsobů tak, abychom potěšili zejména naše chutě a hladový žaludek. Tento recept spojuje široké nudle se směsí…
V míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…
V míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…
Vydatná jarní polévka s pohankovou lámankou. V polévce sama změkne, nemusí se vařit a zachová si tak cenný rutin. Pokud polévku vaříme v době, kdy nerostou kopřivy,…
Mazanec nemusí být vždy z kynutého těsta. Zkuste připravit podle našeho receptu tento z nekynutého tvarohového těsta. Je kyprý a vláčný, plný rozinek a mandlí. Bude vám…
Datlové kuličky známe hlavně ty nepečené. U těchto kuliček je tomu však trochu jinak. Klasické máslové těsto skrývá uvnitř náplň z datlí a ořechů. Takto připravené…
Datlové kuličky známe hlavně ty nepečené. U těchto kuliček je tomu však trochu jinak. Klasické máslové těsto skrývá uvnitř náplň z datlí a ořechů. Takto připravené…
Polévka nejen zahřeje, zaplní žaludek, ale také dodá tělu pořádnou vzpruhu. Zvlášť, když ji připravíme ze silného hovězího vývaru, zeleniny a mladých jarních kopřiv.…
Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…
Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…
Těstoviny provoněné aromatickou šalvějí podáváme s lahodnými závitky z vepřového masa, které naplníme pršutem, jarními cibulkami, šalvějí a s jednoduchou omáčkou z…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Pokud jste příznivci malé porce moučníku, tak akorát do dětské ruky, nebo na dezertní talířek - zbystřete! Ořechové muffiny splní přesně to, co od takového moučníku…
Ovesnou kaši jistě každý zná jako sladkou snídani. V tomto receptu se můžete inspirovat její přípravou ve slané verzi. Ovesné vločky lze povařit ve vodě nebo vývaru,…
Bramborovou polévku můžeme uvařit i trochu jinak než obvykle. Muškátový květ a medvědí česnek jí dodají netradiční chuť. Polévku navíc zjemníme smetanou. Podáváme ji s…
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě…
Na šťovík je ideální vyrazit během jarních měsíců, kdy chutná nejlépe. Křehké listy šťovíku mají osvěžující a kyselou chuť, která dobře vynikne v této polévce. Chuť…
V této vynikající polévce zužitkujeme spoustu jarních bylinek, díky kterým bude opravdu svěží. Kromě bylinek do polévky přidáme brambory a kysanou smetanu. Stačí krátce…
Tenké těsto pokryté sladkými broskvemi a lahodným krémem z našlehaných vajec a zakysané smetany - to jsou řezy s poetickým názvem Broskvové červánky. Když je správně…
Nejen děti můžeme pobavit tímto bubákovým dortem. Nadýchaný piškot protřeme pikantní marmeládou a na povrch nalijeme krém z vanilkového pudinku. Celý dort nám pak…
Toto risotto se ani náznakem nepodobá rizotu z jídelen. Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypte opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slaninou a místo…
Žloutková polévka s řapíkatým celerem je lahodný a výživný pokrm, který spojuje jemnost vajec se svěžestí celeru. Tato polévka je nejen snadná na přípravu, ale také plná…
Kombinace brambor, hub, smetany a vejce zadá zpravidla na velmi chutný pokrm. V tomto případě se jedná o polévku, kterou můžeme připravit v sezoně houbaření nebo v zimě,…
Připravte tymiánové krůtí plátky s jarními hráškovými lusky posypanými dokřupava osmaženou slaninou. S přílohou z nových brambor vznikne výborný pokrm. Jak píše autor…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Výtečné hospodské pepřenky: Recept na pikantní rybí chuťovku se zeleninou a pepřem zvládnete levou zadní
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor
Kolik stojí jídlo ve vlaku do Chorvatska: Za řízek v chlebu dáte 45 Kč, za jablečný koláč pouze deset a snídaně i kafe jsou zdarma