Srnčí panenka na víně
Recept ještě nebyl hodnocenPanenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 333 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Panenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…
1. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zasypeme paprikou a vmasírujeme do masa - dáme stranou. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek na plátky a lesní…
Panenku očistíme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku na pánvi, z každé strany 4 min.Na tuku osmahneme cibuli. Po zezlátnutí přilijeme víno a přidáme brusinky. Vložíme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli