Citrusové želé
Recept ještě nebyl hodnocenPomeranče a citron dobře umyjeme, rozpůlíme a vydlabeme dužinu. Vymačkáme šťávu.Vezmeme jednu prázdnou polovinu a změříme její objem v odměrce, tak zjistíme kolik…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 447 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pomeranče a citron dobře umyjeme, rozpůlíme a vydlabeme dužinu. Vymačkáme šťávu.Vezmeme jednu prázdnou polovinu a změříme její objem v odměrce, tak zjistíme kolik…
Z těsta vypracujeme na válu dva pláty, přeneste je na velký plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v troubě na 180°C asi 15 min. Želatinu namočíme…
Dobře uvařený jazyk, s lehce uzenou chutí, je opravdovou delikatesou. Nevíte co s ním? Nakrájejte jej, zalijte rosolem a nechte zatuhnout. Zachutná i těm, co se jazyku…
Všechny ingredience na drobenku zpracujeme dohromady. Vznikne nám těsto podobné těstu jak na linecké cukroví. Těsto vyválíme na placku, položíme na plech vyložený…
1. Troubu předehřejeme na 180st. a nejdříve ušleháme sníh z bílků + špetka soli.(Sníh se šlehá nejdříve z toho důvodu, že metličky jsou suché a čisté, pokud by byly od…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?
Jak uchovat jahody v lednici čerstvé až na tři týdny? Pomůže obyčejná zavařovačka, jen musíme dodržet správný postup
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání