Řezy s kávou a vaječným likérem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Plněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkové másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Ať se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Před pár lety byla tahle jednoduchá buchta na plech hitem. Řezy jsou skvělé, příprava je rychlá a jednoduchá, vláčný korpus má výraznou ananasovou chuť a lahodný krém…
Jednohubky nemusí být vždy jen rohlík s pomazánkou. Připravte podle tohoto receptu jednohubky z toastového chleba, který je prokládán sýrem a pomazánkovým máslem.…
Sezóna čerstvých a lehce pálivých ředkviček pomalu klepe na dveře. Kdo by nemiloval čerstvě vytaženou ředkvičku přímo ze záhonu. Z takových pak vytvoříte tuto lahodnou a…
Paštiku si utřeme s máslem, přidáme na jemno pokrájenou cibuli, nastrouháme okurku, přidáme hořčici, osolíme, opepříme.
Sýrová pomazánka, co je plná vůně a chuti. Dva zrající sýry jsou doprovázeny česnekem, cibulí a zjemněny smetanovým sýrem a pomazánkovým máslem. Na čerstvém chlebu nebo…
Salám a šunku nasekáme na jemno. Přidáme sýr, jemně nasekanou cibuli a okurek, dáme několik malých lžiček hořčice a pomazánkové máslo. Nakonec přidáme na tvrdo uvařené…
Tuto jednoduchou pomazánku připravíme z pomazánkového másla a tresky v oleji. Obojí stačí jen smíchat a poté natřít na plátky celozrnného pečiva. Pečivo dále nazdobíme…
Na velký plech naskládáme piškoty, jednu řadu.Uděláme krém: ušleháme šlehačky s cukrem a do tuhého krému zamícháme pomazánková másla.Na vyskládaný plech nalijeme…
Maso si nakrájíme na nudličky, osolíme a zakápneme sojovou omáčkou. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, pórek na kolečka. Na pánvi opečeme cibulku, přidáme maso a…
Kdo by neměl rád štrúdl plněný skvělou jablečnou náplní vonící po skořici a smíchanou s rozinkami naloženými do rumu. Vyzkoušejte ho upéct podle tohoto receptu ze…
V čem je tato houbová omáčka jiná? Přidáváme do ní nastrouhaný celer, který podpoří chuť hub a na zjemnění pomazánkové máslo. Není třeba použít žádných dochucovadel,…
Formu si vymažeme a vysypeme moukou. V míse smícháme mouku, máslo, cukr, vejce a zpracujeme na tuhé těsto. Troubu si rozpálíme na 190 stupňů. Těsto si rozválíme na…
Tato výborná a jednoduchá pomazánka má výraznou chuť díky pomletému salámu Vysočina v kombinaci s hořčicí a cibulí. Ochutnejte ji rozetřenou na krajíci čerstvého chleba…
Pomazánka má po hrášku nasládlou chuť a tak se k ní skvěle hodí například nadrolený balkánský sýr. Hrášková pomazánka chutná nejlépe na rozpečeném krajíci chleba, ale…
Připravíme si pečící papír nebo alobal, na kterém budeme naše dílko tvořit. Já dělala 3 plátky chleba vedle sebe. Namažeme první příchutí pom.másla - pořadí je na vás,…
Pomazánkové máslo smícháme s tvarůžky, které nakrájíme nebo nastrouháme. Přidáme trochu soli, pepře, nadrobno nakrájenou cibulku i s natí.Ušleháme elektrickým hnětačem.…
Sýrová roláda plněná pomazánkovým máslem a šunkou se výborně hodí na všechny rodinné události a oslavy. Je to jednoduché a moc dobré pohoštění. Sýr necháme v troubě…
Oloupaná, na tvrdo vařená vejce nastrouháme společně se sýrem na struhadle (velikost slz dle naší představy) do misky, kam přidáme i drobně pokrájenou světlou část…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková
Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?