Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenKachní prsíčka si očistíme a kůži nařežeme na velké čtverce (neprořezáváme až do masa, nakrojíme čistě jen kůži), osolíme a opepříme. Kachní prsíčka položíme kůží dolů…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachní prsíčka si očistíme a kůži nařežeme na velké čtverce (neprořezáváme až do masa, nakrojíme čistě jen kůži), osolíme a opepříme. Kachní prsíčka položíme kůží dolů…
Kachní prsa opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, nařízneme kůži do mřížky, ochutíme grilovacím (domácím nebo koupeným) kořením, pepřem a dáme stranou. Do misky dáme…
Kachní prso hodně opepříme, nesolíme.Do ploché misky vsypeme sůl s cukrem a nastrouhaným zázvorem, dobře vše promícháme a vložíme do směsi maso, kůží navrch, kterou také…
Kachní prsa omyjeme a očistíme. Na kůži nakrájíme mřížky, aby se kůže lépe propekla. Prsa z obou stran osolíme a opepříme. Na kůži nasypeme grilovací bylinky a maličko…
Ze strouhaných brambor, vejce, česneku, trochy mouky, soli a koření umícháme těsto a z něj na sádle dočervena upečeme bramboráky.Do bramboráku pak dáme lžíci teplého…
Kachní prsa nařežeme na kůži do mřížky, osolíme je a opepříme.Na marinádu smícháme v MW nebo ve vodní lázni rozpuštěnou limetovo citronovou marmeládu, sójovou omáčku a…
Kořenovou zeleninu a cibuli jsem nakrájela na kostičky.Cibuli osmažíme na oleji do světlé barvy a přidáme zeleninu.Restujeme asi 15 minut než nám zelenina začne trochu…
Sváteční menu nemusí být jen tradiční kachna, knedlík a zelí. Obměna v přípravě je sympatická v tom, že většinu příprav můžete podniknout i více dnů před plánovaným…
Kačacie prsia uložíme na suchú panvicu, ktorú môžeme vložiť do rúry alebo do malého pekáčika. Len navrchu osolíme a dobre okoreníme.Dáme na sporák a zapneme na najnižší…
Oloupané brambory předem předvaříme.Kůži na prsou nařežeme na kostičky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvičce zprudka pečeme kůží dolů, cca 10 min, potom otočíme a…
Kachní prso na kůži nařežeme do mřížky, vetřeme do něj sůl a pepř. Pánev na sucho rozpálíme a položíme na něj prso nejprve kůží dolů, necháme pořádně dohněda opéct,…
Maso si očistíme a nařežeme kůži. Vmasírujeme koření, pokapeme pár kapkami oleje a necháme odležet několik hodin.Pak maso na pánvi opečeme. Na každém záleží, jak kdo má…
Z pomeranče vymačkáme šťávu, přidáme tymián, cukr, česnek a promícháme. Do této marinády dáme nejlépe přes noc nebo alespoň na 2 hodiny marinovat kachní prsa, kterým…
Kachní prso - ze strany s kůží nařízneme jen kůži na mřížku, z druhé strany očistíme, aby zbylo jen čisté maso. Z obou stran opepříme. Půlku pomeranče vymačkáme a šťávu…
Kachní prsa kuchyňsky upravíme a osušíme. Ostrým nožem kůži nařežeme do mřížky. Kůži krájíme opatrně, abychom neprořízli i maso. Kachní prsa opepříme drceným…
Kachní vývar - omytý kachní skelet, zbavený biskupa, přivedeme ve vodě k varu, sebereme vysrážené bílkoviny, přidáme houby šitake, řasu nori a na mírném plameni vaříme…
Jako první ponořte Lauben Sous Vide Stick do vodní lázně a nastavte teplotu na 63 °C a čas na 2 hodiny.Kachní prsa okořeňte dle svých zvyklostí, jen je v tuto chvíli…
Kachní prsa, která jsme nechali ohřát na pokojovou teplotu, omyjeme, osušíme, kůži pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme a opepříme. Pánev bez tuku rozpálíme, kachní…
Česnek, majoránku, rozmarýn pepř a olej rozetřeme-třeba ve hmoždýři a potřeme marinádou prsíčka, která na kůži nakrájíme do čtverečků. Pokud můžeme, necháme je marinovat…
Kachní prsa ve hřbetní části kůži několikrát nařízneme (ale neprořízneme) a osolíme a opepříme. Celá prsa zprudka na malém množství oleje po všech stranách opečeme.…
Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…
Kůži na prsou nařežeme na mřížku, vetřeme do ní sůl a pepř, prsa osolíme a opepříme i z druhé strany a položíme je kůží dolů na horkou a suchou pánev. Z každé strany…
Maso nakrájíme na nudličky, na jeden den namočíme do mléka (z důvodu zbavení zápachu, komu nevadí, může hned do koření, mně vadil). Druhý den,vyndáme maso z mléka,…
Bagetu nakrájíme na plátky, rajčata zbavíme dužiny a nakrájíme na malé kostky, cibuli nakrájíme na drobno, bazalku na malé nudličky, česnek prolisujeme a kachní maso…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Nejlepší moučníky z cuket a švestek: Tahle zdánlivě zvláštní kombinace funguje skvěle. Přesvědčíme vás o tom!
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!