Plněné rybí filety se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenRybacie filety osolíme, okoreníme a na každý uložíme silnejší plátok slaniny. Prehneme a zopneme ihlou.Na panvici na oleji orestujeme rýchlo filety z oboch strán.Potom…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybacie filety osolíme, okoreníme a na každý uložíme silnejší plátok slaniny. Prehneme a zopneme ihlou.Na panvici na oleji orestujeme rýchlo filety z oboch strán.Potom…
Slaninu narežeme na malé kocôčky a vyškvaríme.Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme.Do tohto základu vložíme narezané huby a kapustu, na väčšie kúsky nakrájené…
Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli na půlkolečka a brambory na velikost sousta. Na pánvi vyškvaříme nakrájenou slaninu, děrovanou lžící vytáhneme a odložíme.Do tuku…
Tekvicu nakrájame na kocky, brokolicu rozoberieme na ružičky a spolu s majoránkou v osolenej vode povaríme 10 minút.Potom stonky majoránky vyberieme a zeleninu…
Zeleninu, máme-li čerstvou, dáme povařit do osolené vody do poloměkka a po vychladnutí nakrájíme na menší dílky.Hlívu natrháme na 1 cm proužky, slaninu a cibuli…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme provlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Očištěné porce ryby osolíme, poprášíme moukou a opečeme na oleji.Když je ryba měkká vyjmeme ji, olej slijeme a na pánev dáme drobně nakrájenou slaninu a necháme ji…
Jemné jehněčí maso prošpikované česnekem a slaninou pomalu upečeme spolu s rozmarýnem. Jako příloha k výbornému masu poslouží pohankový kuba s výraznou chutí hub,…
Každý rok nesmí na Velikonoce chybět tradiční nádivka, plná uzeného masa a mladých kopřiv. Nádivku pečeme v srnčím hřbetu, který vyložíme plátky slaniny a můžeme ji jíst…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39