Vegan pizza (skoro Quattro Stagioni)
Recept ještě nebyl hodnocenDroždí rozdrobte do misky, zasypte cukrem a zalijte trochou vlažné vody. Promíchejte a na teplém místě nechte vzejít kvásek. Poté do mísy prosejte mouku, přidejte sůl a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Droždí rozdrobte do misky, zasypte cukrem a zalijte trochou vlažné vody. Promíchejte a na teplém místě nechte vzejít kvásek. Poté do mísy prosejte mouku, přidejte sůl a…
Troubu předehřejeme na 190°C. Portobello oloupeme a vyřízneme jim nohy (mushroom violence!). Na trošce oleje dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Do misky dáme…
V misce si smícháme omáčku z kečupu, oleje, koření, soli a jednoho natřeného stroužku česneku. Nakrájíme si rajčata na slabší půlkolečka, cibuli taktéž, salám na…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Žatecký chmel a voda z úpatí Lužických hor. Žabka navázala spolupráci s pivovarem Cvikov
Chutě jižní Itálie: Speciální žebrácká klobása pezzente vznikla jako jídlo pro chudé
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel