Pórkovo-hrášková polévka s vločkami a vajíčkem
Recept ještě nebyl hodnocenNa máslo,orestujeme porek nakrájený na kolečka, přidáme vločky a lžíci krupičky, zalijeme vodou, přidáme vyloupaný hrášek, vegu a dusíme,až je zelenina měkká.Na závěr…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na máslo,orestujeme porek nakrájený na kolečka, přidáme vločky a lžíci krupičky, zalijeme vodou, přidáme vyloupaný hrášek, vegu a dusíme,až je zelenina měkká.Na závěr…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat
Putování za perníčky. Vydejte se za vůní perníkového koření do všech koutů naší vlasti!
Retro okénko: Metro dezert vznikl na oslavu podzemky a živil spartakiádní cvičence